Blikk, 2002.

 

Anna törököknek is jódlizik

Magyarország - Egy lapra tett fel mindent a külföldön jódlikirálynőként ismert Peller Anna. Az énekesnő bejárta szinte az egész világot, itthon azonban nem aratott átütő sikert. A szerencse akkor mosolygott rá, amikor már-már végleg elkeseredett.
- Egy munkahelyi intézkedés miatt jött be hozzám Lajos - meséli mosolyogva Anna a történetet. - Beszélgetni kezdtünk, és azt vettem észre, hogy minden keserűségemet és bánatomat elmondtam neki. Félénken jegyezte meg, nagyon szívesen segítene zenei pályafutásom menedzselésében. Ő volt az első ember, aki mindezt teljesen önzetlenül ajánlotta fel.
Varga Lajos nem amatőr, Hevesi Tamást is menedzselte pályafutása elején. Most annyira bízott a sikerben, hogy hitelt vett fel, és az énekesnővel közösen lemezkiadó-vállalkozást indítottak.
- Annával szoros zenei házasságnak nevezném a munkát - nevet a menedzser. - Az első lépés az volt, hogy felmondta az állását, mert csak teljes erőbedobással lehet igazán nagyot alkotni.
Azóta megtört a jég. A "házasság" gyümölcsöző, elkészült egy nagylemez, és hamarosan forgatni kezdik Törökországban Anna első videoklipjét.
Mészáros Szilvia